Tussen de oren van een paard suist de hemelse wind

©2018 Wild Flowers

Home.Therapievormen.Activiteiten.Calculators.Webshop.Wie zijn wij.Contact.

Wie zijn wij

Hallo ik ben Margreet Reiling en woon in Stadskanaal.

In 2000 ben ik begonnen met het opzetten van Wild Flowers Behandel & Opleidingscentrum. Ik ben gestart met het geven van opleidingen en curssusen die gericht waren op mensen, maar door onze eigen paarden die af en toe mankementjes vertoonden ben ik me steeds meer gaan interesseren voor het behandelen van paarden met aromatherapie en fonoforese.

 

Door mijn zus ben ik in aanraking gekomen met de humane iriscopie en samen hebben we de HBO opleiding iridologie bij Vita opleidingen in Zeewolde gevolgd en hebben we ons verder gespecialiseerd in iriscopie voor paarden, honden en katten.

 

 

Hallo ik ben Carla Reiling en woon in Niederlangen, Duitsland.

Al vanaf jongs af aan hebben we thuis paarden. Zo ben ik dan ook besmet geraakt met het paardenvirus.

Door het behandelen van dieren met healing, energiewerk, fonoforese en aromatherapie vond ik dat ik een tastbare diagnosestelling miste. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in iriscopie en wat hierin de mogelijkheden waren om iriscopie toe te passen bij paarden, honden en katten.

Na het volgen van de humane HBO opleiding iridologie heb ik me gespecialiseerd in iriscopie voor paarden, honden en katten. Na vele jaren van consulten geven heb ik samen met mijn zus de opleiding iriscopie voor paarden en dieren opgericht.

 

Wat mij zo aanspreekt aan iriscopie is dat we zowel de genetische sterke als zwakke punten kunnen vaststellen.