Bach Bloesem voor mens en dier consult op locatie

Bach Bloesem voor mens en dier consult op locatie 1

Bach Bloesem voor dieren is een therapie form van ontdekker dr. Edward Bach. Volgens Bach ontstaat ziekte als lichaam en geest niet goed met elkaar samenwerken. Dit wordt in eerste instantie merkbaar door negatieve gemoedstoestanden. Uiteindelijk zal die disharmonie zich gaan uiten in het lichaam als ziekte.

Op zijn zoektocht ontdekte hij 38 remedies, die ieder een bepaalde negatieve toestand opheffen.
De remedies worden voorgeschreven op basis van de emotionele toestand van je dier. Ze zijn volkomen veilig en kunnen worden gebruikt in combinatie met alle vormen van medicatie en therapieën.

Werkingsgebied
Bach Bloesem wordt o.a. ingezet bij mensen en dieren die last hebben van angst of paniek aanvallen zonder aanwijsbare oorzaak of snel ontmoedigt zijn. Ook dieren die het verlies van een maatje niet kunnen verwerken, heimwee hebben of slecht tegen drukte kunnen hebben baat bij Bach Bloesem therapie. De Bach Bloesemremedies zorgen ervoor dat er op een subtiele wijze de disbalans herstelt wordt.

Bach Bloesem voor mens en dier consult op locatie 2

Zowel mensen als dieren komen in aanmerking voor een Bach Bloesem consult.

Voor de consult prijs van een behandeling klik dan op deze link.

Volg ons ook op Facebook 

Kosten van een behandeling op locatie zijn:
Op locatie zijn we €75,00 binnen een straal van 100 km, daarna wordt er €0,19 cent per kilometer aan reiskostenvergoeding berekend. Bij meerdere dieren op 1 locatie worden de reiskosten onderling verdeeld.
Vanaf 5 honden, katten of paarden op één locatie komen de reiskosten te vervallen.

* Tijdens de consult wordt er door ons een irisdiagnose gesteld, wij gaan er vanuit dat het dier eerst bij een veearts is geweest.