Samenwerkingspakket Iriscopie en Equine healing voor paarden

Samenwerkingspakket Iriscopie en Equine healing voor paarden 1

 

Wil jij het beste van 2 werelden voor je paard?
Dan is dit wellicht interessant voor jou!!

Een mooie samenwerking van diagnosestelling en behandeling om het beste uit je paard te halen.

Wij, Carla van Wild Flowers * Iriscopie voor paarden, honden en katten en Bianca van Devlins Horse Care: Equine healing hebben een pakket samengesteld.
Het pakket bevat een analyse van het oog van je paard en daaropvolgend een aantal behandelingen. Zodat we nog gerichter tot de kern kunnen werken om blokkades/klachten te herstellen. Ook is het mogelijk om als extra ondersteuning een op maat gemaakte essentiële olie aan te vragen.

Hoe werkt het:
Neem met 1 van ons contact op d.m.v. mail of WhatsApp. In het eerst contact overleggen we de mogelijkheden.
* Bianca komt naar je toe, neemt de foto’s van het oog en start direct met de eerst behandeling, na deze behandeling stuurt Bianca de foto’s naar Carla om ze te analyseren. Hierna worden er nog 2 behandelingen ingeplant.
* Carla komt naar je toe en neemt de oog foto’s, hierna analyseert zij deze en worden de behandelingen met Bianca ingeplant.

Het pakket bestaat uit 1 Iriscopie analyse en 3 behandelingen.
Tot 1 augustus kan jij profiteren van een introductieprijs!
Introductieprijs is 225,- !!  i.p.v. 290,-!!

Wil je ook nog ondersteuning tussen de behandelingen, dan is een op maat gemaakt essentiële olie ook een extra optie. Carla maakt op basis van de analyse een olie afgestemd op behoefte van jouw paard.
Dit totaalpakket kost 250,-!! ipv 307,50!!
Per locatie komt er rond 7,50 aan reiskosten per keer bij.

Wat is Iriscopie?
Dat iriscopie al meer dan duizenden jaren toegepast wordt op mensen is door archeologische onderzoeken bewezen. Er zijn aanwijzingen gevonden dat er in Egypte, India en China al veel aandacht besteed werd aan het lezen en interpreteren van de iris.

Iriscopie toepassen bij paarden
Iriscopie is een diagnosestelling waarbij je informatie krijgt over de lichamelijke en geestelijke balans van het paard door middel van het lezen van de irissen. Elke storing, blessure of zwakte in het lichaam wordt zichtbaar gemaakt via de ogen.
Het orgaan die een storing heeft geeft signalen door via het zenuwstelsel aan het oogzenuw naar de iris, hierdoor ontstaat er een verandering in kleur of vezel structuur in het oog. De verschillende kleuren en patronen geven informatie over de algehele gezondheidstoestand van je paard.

 

Samenwerkingspakket Iriscopie en Equine healing voor paarden 2
Samenwerkingspakket Iriscopie en Equine healing voor paarden 3

Welke behandelingen worden in gezet:
Healing is een ontspannende, energetische werkwijze. Op een zachte manier, met of zonder aanraking, draagt het bij aan het balanceren van het fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn. Centraal staat altijd het activeren van het natuurlijk zelfhelend vermogen.

Cranio Sacraal Therapie is een ondersteuningsvorm om paarden te helpen om de oorzaak van hun klachten te achterhalen en bij de oorsprong te behandelen. Op deze manier kan oude onverwerkte lading verwerkt worden, kunnen oude patronen doorbroken worden en kan het paard weer lekker in zijn/haar gaan zitten.

Shiatsu is een Japanse therapie, welke al ruim 2000 jaar bestaat, sinds ongeveer een halve eeuw geniet deze therapie ook meer bekendheid in toepassing op paarden.
Shiatsu kan op meerdere manieren helpen om de gezondheid van je paard te verbeteren. Zowel preventief als ondersteuning van een behandeling door de dierenarts en/of hoefsmid.

Contact:

Bianca
Devlins Horse Care: Equine healing
0623258455
devlinshorsecare@ewe.net
Devlins Horse Care: Equine Healing | Facebook

Carla
Wild Flowers * Iriscopie voor paarden, honden en katten
0630682863
info.wildflowers@gmail.com
Iriscopie voor paarden, honden en katten | Facebook