Wie zijn wij

Wie zijn wij 5

Carla Reiling

Hallo ik ben Carla Reiling en woon in Niederlangen Duitsland.
Al vanaf jongs af aan hebben we thuis paarden. Zo ben ik dan ook besmet geraakt met het paardenvirus.
Door het behandelen van dieren met healing, energiewerk, fonoforese en aromatherapie vond ik dat ik een tastbare diagnosestelling miste. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in iriscopie en wat hierin de mogelijkheden waren om iriscopie toe te passen bij de paarden ,honden en katten.
Na het volgen van de HBO opleiding iridologie hebben we ons gespecialiseerd in iriscopie voor paarden, honden en katten.

Wat mij zo aanspreekt aan iriscopie is dat we zowel de genetische sterke als zwakke punten veilig en pijnloos kunnen vaststellen.

Naast het geven van consulten verzorg ik ook de ondersteuning en contact van het E-learning bereik van wild flowers.

Wie zijn wij 6

Margreet Reiling

Hallo ik ben Margreet Reiling en woon in Stadskanaal.
In 2000 ben ik begonnen met het opzetten van Wild Flowers Behandel & Opleidingscentrum. Ik ben gestart met het geven van opleidingen en curssusen die gericht waren op mensen, maar door onze eigen paarden die af en toe mankementjes vertoonden ben ik me steeds meer gaan interesseren voor het behandelen van paarden met aromatherapie en fonoforese.

Door mijn zus ben ik in aanraking gekomen met de iriscopie en samen hebben we de HBO opleiding iridologie bij Vita opleidingen in Zeewolde gevolgd en hebben we ons verder gespecialiseerd in iriscopie voor paarden, honden en katten.

Wegens privé omstandigheden ben ik op dit moment niet actief bezig.